УКР РУС

"Зоря" підсилиться Паулінью, Сухоцьким і Квасовим

14 січня 2016 Читать на русском

Наставник "Зорі" Юрій Вернидуб розповів про кадрове підсилення команди взимку.

"Сподіваюся, нам вдасться підсилитися. Зокрема, розглядається варіант переходу в "Зорю" бразильського нападника Паулінью. Правда, говорити про це, як про доконаний факт, ще рано. Я така людина, яка не звикла говорити про подібні речі наперед. Так, я за бразильцем стежив, дивився його гри і мені пообіцяли, що питання по ньому буде вирішуватися. Сподіваюся, Паулінью з'явиться у нас в команді 15 січня. Важливо, щоб все зрослося. А як воно буде в підсумку - подивимося.

Про інші ж кандидатурах можна говорити з упевненістю. Має намір перейти до нас захисник Артем Сухоцький з "Олександрії". Вважаю Сухоцького серйозним придбанням: усі матчі осінньої частини сезону він провів за "Олександрію" на досить хорошому рівні. У цього молодого футболіста все в його руках. Вірю, що в найближчому майбутньому він зможе проявити себе з кращого боку.

Ще одного гравця - нападника Ярослава Квасова - ми повернули в "Зорю" з оренди в естонському "Калеві". Для чемпіонату Естонії його бомбардирські показники були досить високі, а от як проявить він себе на батьківщині - покаже час. Але спочатку ми хочемо уважно подивитися на Ярослава на зборах, оцінити рівень його майстерності і вже тоді прийняти остаточне рішення", - розповів Вернидуб.