УКР РУС

"Зоря" одразу задовольнила прохання Караваєва, – Геллер

31 грудня 2016 Читать на русском

Президент луганської "Зорі" Євген Геллер прокоментував трансфер півзахисника "Зорі" Олександра Караваєва у "Фенербахче".

"Наш головний пріоритет – людські відносини. Ми не приховуємо, що цей гравець дуже потрібен "Зорі". Але, з огляду на те, що Олександр Караваєв довгий час приносив користь нашому клубу, і багато наших досягнень були пов'язані з ним, прохання футболіста було задоволене, а орендний контракт розірваний, що дасть можливість Олександру стати гравцем "Фенербахче".

Пропозиція від "Фенербахче", безумовно, приваблива і у фінансовому, і в ігровому плані. Не кожен клуб в Україні може запропонувати такі фінансові умови. Плюс "Фенербахче" буде продовжувати грати в Лізі Європи. Одна з цілей нашого недавнього єврокубкового опонента – боротьба за призові місця в чемпіонаті Туреччини, і, як наслідок, потрапляння в Лігу Чемпіонів", – розповів Геллер.

Раніше сам Караваєв розповів, що одразу погодився на пропозицію "Фенербахче".

Офіційно: Караваєв переходить у "Фенербахче"

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу