УКР РУС

Зоря обіграла Верес на виїзді та здобула першу перемогу в сезоні

12 серпня 2017 Читать на русском

У 5 турі чемпіонату України Верес поступився на "Арені Львів" луганській Зорі.

Переможний гол забив Владислав Калітвінцев. Зоря здобула першу перемогу в сезоні 2017/18, Верес зазнав дебютної поразки після повернення в еліту.

Команда Юрій Вірта впевненіше почала. Уже на 4-й хвилині Федорчук бив головою, а Шевченко з великими труднощами відвів загрозу. Команда з Рівного багато подавала кутових і володіла м'ячем. Зоря грала другим номером.

У другому таймі глядачі побачили схожий сценарій. Команди не балували моментами, але територіальна перевага була за господарями.

Зоря забила, підловивши Верес на контратаці. Кобін з партнером втратили м'яч на правому фланзі. Кабаєв на швидкості підхопив, прострілив, а там Федорчук влучив у свого гравця, і снаряд ідеально прилетів на ногу супернику. Калітвінцев ударом з льоту розстріляв ворота. Майже відразу після цього Верес міг зрівняти, але після прицільного удару Сергійчука з меж штрафного Зорю врятував Олексій Шевченко.

Юрій Вернидуб під завісу зустрічі вирішив підстрахуватись, випустивши замість єдиного нападника Юрі третього центрбека Сватка. Гості набрали впевненості та завдали ще кілька гострих ударів з-за меж штрафного – невлучно.

Зоря набирає 5 очок і віддаляється від зони вильоту. Верес залишається на 5-му місці, маючи в активі 6 пунктів.

Україна. УПЛ, 5 тур

Верес – Зоря – 0:1

Гол: Калітвінцев, 76