УКР РУС

Зоря на виїзді перемогла Верес

18 березня 2018 Читать на русском

На засніженому полі Арени Львів підопічні Юрія Вернидуба здобули дуже непросту перемогу над рівнянами та порівнялися очками з Ворсклою.

В разі перемоги Зоря наздогнала б Ворсклу, яка йде на третьому місці, тому мотивація підопічних Вернидуба була дуже високою. Однак, погода внесла свої корективи у гру команд.

Поле Арени Львів було засніженим, а з неба падали все нові й нові сніжинки. Не витримували навіть офіційні титри УПЛ, не кажучи вже про футболістів, в яких з технічним футболом нічого не виходило. Тим не менш, трохи кращим у першому таймі був Верес, а особливо Степанюк та Куліш, які вже з перших хвилин створювали момент за моментом у воріт Луніна. Зоря намагалася грати на швидкостях, однак на такому полі це було майже нереально.

Перший тайм завершився з рахунком 0:0, а по перерві поле було вичищено від снігу. Це зіграло на руку Зорі, яка відразу увімкнула швидкості та почала розривати Верес. Це дуже швидко призвело до голу на 50-й хвилині Приймак збив Громова у своїй штрафній! Юрі з точки пробив влучно 0:1!

Верес пішов відігруватися, але в атаці у підопічних Свіркова не заладилося з останнім пасом, і більшість моментів Вереса стосувалося кутових, з якими Зоря спокійно справлялась. У другій половині тайму луганчани почали рвати Верес на контратаках, маючи можливість гарантовано забивати ще як мінімум один гол, але команді Вернидуба постійно не вистачало буквально секунд. Тим не менш, Зоря з кожною хвилиною грала впевненіше, і таки довела матч до закономірної перемоги.

Таким чином, Зоря набрала 37 очок та зрівнялася по очкам із Ворсклою, потіснивши останню з третього місця. Однак, у полтавців є гра в запасі. Верес залишився на шостій сходинці з 32 очками.

Чемпіона України, 24 тур

Верес Зоря 0:1

Голи: Юрі, 51 (пенальті)