УКР РУС

Зоря може здійснити трансфер Лебеденка – оборонець не горить бажанням повертатись в Іспанію

22 травня 2021 Читать на русском

Орест Лебеденко, який орендований Олімпіком в іспанського Луго, має варіант продовження кар'єри в Україні.

22-річний захисник може опинитись у Зорі влітку. Луганський клуб є головним претендентом на підписання Ореста, стверджує zaryalg.com.

Гельзін: Поки не знаю, чи буде існувати Олімпік далі

Лебеденко вже встиг прокоментувати своє майбутнє. "Згідно з умовами оренди, в Олімпіка є опція викупу мого контракту у Луго. Але створюється враження, що донеччани цього робити не збираються. Про це краще запитати у клубного керівництва, до мене ніхто з Олімпіка не звертався. Все йде до того, що незабаром доведеться покинути цю команду.

Якщо Луго вилетить (команда йде на 19 місці Сегунди – прим.), то я буду просити клубних босів знову відправити мене в оренду, тому що просто не маю бажання грати в Сегунді Б. Мій агент – Вадим Шаблій – сказав, що в моїх послугах зацікавлені два клуби УПЛ. Однак потрібно почекати, чим усе закінчиться в Сегунді, а вже потім разом з керівництвом Луго щось вирішувати", – цитує захисника Meta-Ratings.

Зауважимо, Лебеденко у 2019-му перейшов із Карпат в іспанський Луго, підписавши контракт на 4,5 роки. Сезон, що завершився, українець проводив в оренді в Олімпіку. За донеччан Орест зіграв 23 поєдинки, у яких відзначився 5-ма асистами.

Луческу на коні, полтавська магія, тренерські відкриття і скандали у чемпіонаті безхатченків – підсумки УПЛ 2020/21