УКР РУС

"Зоря" красиво посунула "Дніпро" із третього місця

20 вересня 2015 Читать на русском

Дніпропетровський "Дніпро" у рамках 8 туру УПЛ зазнав на "Дніпро Арені" поразки від луганської "Зорі" (0:3).

Підопічні Юрія Вернидуба зуміли відправити "Дніпро" у нокдаун ще у першому таймі. На 8 хвилині відзначився Гордієнко, а згодом Караваєв подвоїв перевагу. Після цього "дніпряни" створили чимало моментів, але повністю оговтатися від такого удару так і не змогли. Під завісу зустрічі гості зняли усі питання щодо переможця, зробивши рахунок розгромним. Відзначився Ліпартія. У підсумку перемога "Зорі", і це означає, що луганчани піднімаються на 3 сходинку у турнірній таблиці.

Із перших хвилин протистояння "Зоря" дала зрозуміти, що розраховує здобути очки у цьому поєдинку. Все йшло за планом Юрія Вернидуба. Два швидкі голи у ворота "Дніпра" дозволили гостям повністю зосередитися на контратаках. Зазначимо, що "Дніпро" після провалу у захисті заволодів ініціативою та значно більше контролював м’яч, але у підсумку цього виявилося замало, щоб врятувати хоча б нічию.

Моменти біля воріт луганчан виникали стабільно, відтак не можна сказати, що "Зоря" була на голову вища за "Дніпро". Просто, мабуть, гості сьогодні хотіли більше перемогти та й фортуна була на боці "Зорі". У результаті фінальний свисток арбітра зафіксував черговий тріумф "Зорі". До слова, переможна серія луганчан у матчах з "Дніпром" триває вже 5 матчів.

Україна. УПЛ (Ліга Парі-матч). 8 тур.

"Дніпро" - "Зоря" - 0:3

Голи: Гордієнко (8), Караваєв (15), Ліпартія (85)