УКР РУС

"Зоря" гратиме єврокубки у Києві, а "Ворскла" - у Полтаві

25 липня 2015 Читать на русском

Матчі кваліфікації Ліги Європи луганці гратимуть на стадіоні "Динамо" ім. В. Лобановського. "Ворскла" ж отримала дозвіл проводити євроматчі вдома.

Напередодні делегація УЄФА проінспектувала стадіон "Динамо" та дозволила "Зорі" проводити там єврокубкові матчі. Щоправда, у випадку, якщо луганський клуб проб’ється до групового етапу Ліги Європи, то стадіону доведеться виправити деякі недоліки арени. Керівництво клубу також сподівається, що їм вдасться домовитись про оренду "Оболонь-Арени" як резервного поля.

Полтавці цього тижня успішно пройшли інспекцію УЄФА. Делегацію на чолі з італійцем Маркетті лише турбувало питання безпеки проведення матчів кваліфікації Ліги Європи. "Гості зі Словаччини приземляться в аеропорті Києва чи Дніпропетровська. Далі ми гарантуємо безпеку. Клуб уже домовився з міліцією про спеціальний супровід гравців та тренерського штабу "Жиліни", - запевнив гендиректор "Ворскли".

Нагадаємо, "Зоря" зіграє з бельгійським "Шарлеруа" у рамках 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи, а "Ворскла" поміряється силами зі словацькою "Жиліною".