УКР РУС

Зоря програла Атлетіку та покинула Лігу Європи

7 грудня 2017 Читать на русском

Зоря програла Атлетіку в 6 турі групового етапу Ліги Європи 2017/18. Огляд матчу читайте на сайті Футбол 24.

Після 5 турів Зоря посідала 3 місце у групі J, набравши 6 очок. У Атлетіка було 8 балів, тому для виходу в плей-офф Ліги Європи українську команду влаштовувала лише перемога.

Зоря – Атлетік – 0:2 – Відео голів та огляд матчу

Перший тайм пройшов без особливо небезпечних моментів. Жодна з команд не спромоглася завдати бодай одного удару в площину воріт суперника.

Проте одного разу Зорі відверто пощастило. На 29 хвилині Атлетік забив, проте арбітр помилився, зафіксувавши офсайд. Гол, схоже, був чистим. Ще одного разу небезпечно пробивав Рауль Гарсія, проте трохи не влучив у ворота.

Другий тайм вийшов куди цікавішим. На 52 хвилині Адуріс змістився з лівого флангу в центр, увійшов у штрафний майданчик та потужно пробив – Лунін врятував Зорю. Через 10 хвилин Атлетік створив ще один хороший момент. Після розіграшу кутового Рауль Гарсія пробив по воротах. Лунін був безсилим, проте Зорю врятувала поперечина.

На 70 хвилині баски досягли свого. Після подачі зі штрафного Адуріс ударом головою переправив м’яч у ворота Зорі. Через 4 хвилини Атлетік міг забити вдруге – Лунін знову врятував команду.

Зоря намагалася йти вперед, проте не зуміла створити дійсно реальних нагод для того, щоб хоча б зрівняти рахунок. Атлетік в свою чергу забив вдруге – Рауль Гарсія прийняв м'яч у центрі штрафного майданчика та переграв Луніна.

Луганський клуб покидає турнір з високо піднятою головою. Перемоги над Атлетіком та Гертою залишаться у пам’яті українських вболівальників.

Ліга Європи, 6 тур. Група J

Зоря – Атлетік – 0:2

Голи: Адуріс, 70, Рауль Гарсія, 86