УКР РУС

Зоря – Верес. Анонс

18 листопада 2017 Читать на русском

16 тур УПЛ. 14:00. Запоріжжя, стадіон "Славутич Арена". Телетрансляція – канал "2+2". Головний арбітр – Микола Кривоносов.

Зоря провела жовтень яскраво і ефективно. Повернулася у верхню частину турнірної таблиці, добре виступила в Лізі Європи, а водночас демонструвала видовищний футбол. За луганською командою закріпився статус світлої плями нашого нудного чемпіонату, посприяв цьому і камбек у матчі з Олімпіком. У минулому турі "чорно-білі" вирвали нічию в донбаському дербі та продовжили безпрограшну серію в УПЛ до 7 матчів.

Статистика протистояння – 9 матчів: 3 перемоги Зорі та 6 перемог Вереса

Верес також вже тривалий час не поступався, завдяки чому втримується на четвертому місці. Однак нічийний синдром підопічних Юрія Вірта прогресує – 6 турів поспіль ігри за участю рівнян завершуються мировими. Щільність турнірної таблиці дуже висока, тому поразка в сьогоднішньому поєдинку може коштувати їм кількох позицій.

Попередній матч
12.08.2017. 5-й тур чемпіонату України-2017/2018
Верес – Зоря – 0:1
Гол: Калітвінцев, 76

"Чорно-червоний" лазарет нарешті покинув Іщенко. В парі з ним повинен вийти Борзенко, який відновився після пошкодження, отриманого у матчі з Зіркою. А от травма Євгена Пасіча виявилася серйознішою, відтак Кобін має шанс повернутися у півзахист. Зміни відбудуться і на іншому фланзі оборони гостей – жовтих карток перебрав Сімінін.

Зоря теж зазнала дисциплінарних втрат в особі найкращого гравця минулого місяця Андрієвського. Під питанням участь Луньова, який підхопив застуду, натомість повертається після дискваліфікації Юрі.

Турнірна таблиця

Орієнтовні склади

Зоря: Лунін – Опанасенко, Гречишкін, Сваток, Сухоцький – Бабенко, Харатін – Караваєв, Сілас, Громов – Юрі.

Верес: Бандура – Адамюк, Іщенко, Борзенко, Западня – Кобін, Карасюк, Морозенко, Волошинович – Сергійчук, Степанюк.