УКР РУС

Зоря – Шахтар: Палкін оштрафований на 100 тисяч гривень

20 лютого 2018 Читать на русском

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін отримав покарання за неетичні висловлювання на адресу арбітра Сергія Бойка після матчу проти Зорі в чемпіонаті України.

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України вирішив оштрафувати Палкіна на 100 тисяч гривень, інформує канал "Футбол 1". Ці слова викликали великий резонанс в українському футболі.

Палкін про суддівство Бойка: На місці Фонсеки від парочки аперкотів я б не відмовився

"Було встановлено, що відповідні висловлювання порушують певні положення кодексу етики і чесної гри ФФУ. Було прийнято рішення про застосування фінансового штрафу у розмірі 100 тисяч гривень та попереджено про недопущення проявів подібної поведінки, позаяк у майбутньому до відповідної особи можуть застосувати більше жорсткі санкції.

Це одне з максимальних покарань, які можна застосувати до фізичної особи, представника клубу. Гендиректор не може бути відсторонений від матчів, тому ми могли застосувати лише фінансовий штраф. Тому й така значна сума", – заявив в ефірі каналу Ігор Грищенко, відповідальний секретар КДК ФФУ.

Нагадаємо, у матчі Зоря – Шахтар суддя вилучив 3-х гравців донецького клубу, що спровокувало скандальну реакцію гравців, тренерів і гендиректора гостей.