УКР РУС

Зоря – Олександрія. Анонс

29 жовтня 2017 Читать на русском

14 тур УПЛ. 17:00. Запоріжжя, стадіон "Славутич Арена". Телетрансляція – канал "2+2". Головний арбітр – Дмитро Кутаков.

Зоря набрала вражаючий хід і демонструє прекрасні результати. Розгромивши в попередньому турі Маріуполь, "чорно-білі" застрибнули у верхню шістку чемпіонату, а вже у наступний четвер можуть зробити вагому заявку на вихід з групи в Лізі Європи. Навіть в умовах загруженого двома важливішими турнірами календаря Юрій Вернидуб відмовився пожертвувати Кубком України та випустив на тижні проти Шахтаря оптимальний склад.

Статистика протистояння – 17 матчів: 6 перемог Зорі, 4 нічиї, 7 перемог Олександрії

Зоря ще більше закохала в себе вболівальників, зігравши з "гірниками" неймовірний матч, де в першому таймі виглядала на порядок сильніше за опонента. Драма, 120 хвилин яскравого шоу, однак пройти в наступний раунд луганцям не вдалося, а втома накопичилася. Те саме стосується й Олександрії, яка намагалася зупинити в Кубку України Динамо. Теж гра першим складом, теж нічия в основний час і теж виліт від іменитішого суперника в овертаймі.

Феєрія у Запоріжжі та сюрпризи від Другої ліги. Огляд головних подій 1/8 фіналу Кубка України

"Містяни" ніяк не можуть впіймати свою хвилю – від останнього місця в чемпіонаті їх рятує лише краща різниця м'ячів. Навряд чи проблема у головному тренері, але відставка Володимира Шарана в будь-якому разі струсоне команду. Наставник повинен знайти для гравців відповідні слова, мотивувати їх, та почати перемагати, адже відставання від заповітного шостого місця складає вже 7 очок.

Найкращі бомбардири протистояння:
Зоря: Іван Петряк – 2.
Олександрія: Олег Яременко – 2, Юрій Миколаєнко – 2, Станіслав Куліш – 2.

Окрім травмованих Калітвінцева та Прийми, господарі сьогодні не зможуть розраховувати на дискваліфікованого Сухоцького. Його місце на фланзі займе Каменюка, який вже встиг дебютувати після затяжної паузи. Також повертається в основу провідний форвард Іурі, чиє пошкодження виявилося несерйозним. У гостей зі свіжих кадрових втрат можна виділити дискваліфікацію Поляруса.

Турнірна таблиця

Орієнтовні склади

Зоря: Лунін – Опанасенко, Гречишкін, Сваток, Каменюка – Андрієвський, Харатін – Караваєв, Сілас, Громов – Іурі.

Олександрія: Паньків – Пашаєв, Гітченко, Бондаренко, Бацула – Банада, Запорожан – Старенький, Грицук, Цуріков – Сітало.