УКР РУС

МЮ – "Зоря". Вернидуб поділився думкою про зірок суперника

23 вересня 2016 Читать на русском

Юрій Вернидуб, головний тренер "Зорі", прокоментував кадрові можливості "Манчестер Юнайтед", з яким луганчани невдовзі гратимуть у Лізі Європи.

"Програють усі команди. Так, МЮ поступився "Манчестер Сіті", але це лідер Прем'єр-ліги на даний момент. Поступилися "Фейеноорду". Програли "Уотфорду". Знаєте, у футболі все буває. У будь-якої команди бувають, як падіння, так і злети. Не потрібно на це звертати увагу. Ви подивіться на бюджет і склад манкуніанців. Які придбання вони зробили. Рашфорд, Ібрагімовіч, Погба, Де Хеа, Мартіаль. Тут стільки футболістів високого класу. Плюс, капітан команди Руні. потрібно серйозно готуватися до цієї зустрічі.

Вони будуть перед своїми вболівальниками на стадіоні "Олд Траффорд" показувати все, на що здатні. Швидкості будуть зашкалювати, ми відчули це на грі з "Фенербахче". Потрібно бути до всього готовими, і сподіваюся, що ми підготуємося", – сказав Юрій Вернидуб у коментарі офіційному сайту "Зорі".

Поєдинок Ліги Європи МЮ – "Зоря" відбудеться 29 вересня о 22:05 в Манчестері на стадіоні "Олд Траффорд". Нещодавно Юрій Вернидуб також оцінив шанси луганчан в матчі з іменитим суперником.

Геллер: Транші – це добре, але "Зоря" розраховує на свої фінанси

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях