УКР РУС

"Зоря" - "Говерла". 11 тур УПЛ. Анонс

18 жовтня 2015 Читать на русском

18 жовтня, 19:30. Запоріжжя, стадіон "Славутич-Арена". Арбітр: Дмитро Кутаков.

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Луганська "Зоря" та ужгородська "Говерла" паралельно із матчем у Львові замикатимуть програму 11 туру УПЛ. Команда Юрія Вернидуба підходить до цього поєдинку у статусі очевидного фаворита, адже суперники представляють різні частини турнірної таблиці. "Зоря" розмістилася на четвертій сходинці, пропустивши вперед лише грандів. Натомість закарпатці із 9 очками перебувають на 10 позиції. Нагадаємо, що у минулому турі "Зоря" впевнено перемогла свого найближчого переслідувача - луцьку "Волинь", а "ведмеді" у західноукраїнському дербі поступилися "Карпатам".

Варто зазначити, що психологічна перевага на боці господарів поля. Це пов'язано зі скандалом із забороною "Говерлі" здійснювати трансфери. Нагадаємо, що через санкції ФІФА ужгородці ризикують втратити усіх орендованих гравців. А в такому випадку "Говерла" просто не матиме ресурсів та футболістів, щоб виконувати хоча б мінімальні завдання у чемпіонаті.

Дискваліфікованих та серйозних кадрових втрат немає, відтак очікуємо на оптимальні склади, які зможуть показати цікавий та змістовний футбол. У першу чергу це стосується "Зорі", яка вже встигла привчити українських вболівальників до красивої гри. Крім цього луганчанам необхідно добре підготуватися до зустрічі із "Шахтарем", що відбудеться у наступному турі, а матч проти "Говерли" - якраз хороша нагода перевірити нові тактичні напрацювання та загальний стан команди.

Статистика матчів між суперниками:

Всього – десять: +8 =1 -1

Думаєш, що розумієшся на футболі? Вгадай рахунок цього матчу і вигравай призи!

Орієнтовні стартові склади:

"Зоря": Шевченко - Опанасенко, Сіваков, Пилявський, Каменюка - Гордієнко, Любеновіч - Караваєв, Маліновський, Петряк - Будківський.

"Говерла": Рудько - Гончар, Лухтанов, Ягодінскіс, Люлька - Іванов, Савченко - Каверін, Кузик, Гемега - Хобленко.

Юрій Шутка, Футбол 24