УКР РУС

Зоря – Герта: передматчева прес-конференція Юрія Вернидуба

18 жовтня 2017 Читать на русском

Головний тренер Зорі Юрій Вернидуб на прес-конференції поділився очікуваннями від матчу проти Герти у Лізі Європи.

"Настрій хороший. Ми перемогли Сталь у важкому матчі і тепер робимо все, щоб якомога краще підготуватись до гри з Гертою. Сподіваємось достойно зіграти.

Зоря краще грає проти сильних суперників? Можливо це пов'язано з психологією. Завтра буде хороша гра, адже обом командам потрібні очки. Постараємось зіграти на максимальних обертах. Нехай переможе сильніший.

Тренер Герти Дардай: Ми знаємо всі слабкі і сильні сторони Зорі

Я достатньо добре вивчив гру Герти і доніс важливі моменти до свої футболістів. Герта полюбляє грати у агресивний футбол у Лізі Європи. Хоча у Німеччині вони грають здебільшого від оборони і роблять ставку на контратаки.

У мене є кілька варіантів ведення гри. Зоря може зіграти агресивно, а може діяти більше від оборони. Побачите самі, що ми виберемо на завтрашню гру.

Наскільки свіжа команда? Відповідь на це питання отримаєте після гри з Гертою. Зорю чекає важкий календар з 6 матчів проти дуже серйозних суперників. Якраз і перевіримо себе, наскільки добре підготувались.

Зоря – Герта: Вернидуб взяв на гру 20 футболістів

Відсутність рідного стадіону? Це дуже важко. Але на те ми й чоловіки, мужики, спортсмени, щоб витримувати такі труднощі. Ми трохи звикли вже до такого стану речей. Постійні перельоти, переїзди... Однак ми 3 роки граємо в такому графіку і вже загартовані. Мрію, що одного дня ми вільно вдихнемо у нашій найкращій, єдиній і коханій Україні.

Думаю, не лише Ібішевіч і Калу є головною загрозою. У Герті є достатньо багато молодих, швидкісних футболістів, які можуть створити проблеми. Обличчя команди – це команда. Все залежить від дій всієї команди.

Фаворитами нашої групи є Атлетік і Герта, адже вони виступають в найсильніших європейських чемпіонатах. У них є хороші фінансові умови. Можливо, ці клуби десь недооцінюють Зорю та Естерсунд і втрачають очки", – сказав Вернидуб.

Матч Зоря – Герта відбудеться 19 жовтня на стадіоні "Арена Львів". Початок о 20:00.