УКР РУС

"Зоря" - "Дніпро". Анонс

11 вересня 2011 Читать на русском

Якусь зі сторін має прорвати саме сьогодні.

9 тур. 11.09.2011. 15:00. Алчевськ, стадіон "Сталь". Пряма трансляція на телеканалі "Футбол", текстова онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

"Зоря" і "Дніпро" не тільки друзі по не щастю, але й сусіди по турнірній таблиці. Такого дніпропетровці не могли уявити в найстрашнішому сні. Однак, все відбуваєтсья наяву. Команда Хуанде Рамоса, демонструючи найганебніший футбол за останнє десятиріччя, знаходиться на 9-й сходинці таблиці. "Зоря", здавалося б, перебуває на звично низькій для себе 12-й позиції, але хороші трансфери і заяви керівництва клубу, змушують луганчан прагнути до більшого.

З невдач "Дніпра" вже навіть ніхто не насміхається. Межу "біло-синьо-голубі" вже подолали давно. Останнім часом сказано і написано дуже багато про причини такої бездарної гри і результатів команди. Кожен може для себе вирішити - чи очікувати, коли ж дніпряни нарешті почнуть демонструвати відповідний рівень футболу, чи вимагати відставки Рамоса, якого тепер називати "авторитетним у світі фахівцем" навіть язик не повертається. Нема жодних сумівів, що у випадку перемоги, Хуанде скаже, що його команда була кращою (незалежно від якості самої гри) або ж придумає сотні причин, чому результат виявився невдалим.

І над Рамосом, і над Чанцевим завискла загроза звільнення. І якщо тренери важливі для футболістів команд, то вони битимуться в цьому матчі за себе, за своїх наставників, вболівальників і партнерів.Тому з одного боку ми очікуємо хорошого футболу в Алчевську, а з іншого розуміємо, що наші суперники знаходяться в кризі і на кін поставлено дуже багато.

Дискваліфікований: Сергій Кравченко («Дніпро»)

Травмовані: Худзік, Лозінський - Пашаєв, Матеус

З десяти зустрічей на власному полі у протистоянні з "Дніпром" "Зоря" виграла тільки одне. Ще раз команди розійшлись миром. Вісім разів дніпропетровці повертались з Луганська зі щитом.

Наш прогноз: 1:2