УКР РУС

"Зоря" – "Динамо". Матч 25-го туру УПЛ. Анонс

14 квітня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

"Футбол 24" представляє анонс матчу 25-го туру української Прем'єр-ліги "Зоря" – "Динамо".

"Зоря" – "Динамо"

14 квітня. 19:00. Запоріжжя. Стадіон "Славутич-Арена"

Головний арбітр: Анатолій Жабченко

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

В 25-му турі УПЛ луганська "Зоря" буде приймати київське "Динамо" в Запоріжжі на стадіоні "Славутич-Арена". На даний момент луганці знаходяться на третій позиції, а кияни – на другій. Відстань між командами складає 11 очок. Відрив дуже солідний, дивлячись на те, що до кінця чемпіонату залишилось 8 ігор. Юрій Вернидуб у своїх інтерв’ю заявляв, що його команда буде до останнього намагатися завоювати другу сходинку.

Вернидуб: Шанси на друге місце ще є, все в наших руках

Якщо "Зоря" дійсно досі плекає надії поборотися за срібні медалі, то просто зобов’язана здобувати перемогу в матчі проти "Динамо". В останніх матчах і "Зоря", і "Динамо" спробували грати за новою тактичною схемою з трьома центральними захисниками. Тим цікавіше буде дивитися на те, як будуть діяти команди в лобовому матчі. Чи продовжать слідувати новим віянням, чи оберуть більш знайомий варіант ведення гри?

В останніх матчах проти "Шахтаря" "Зоря" показала, що здатна високо пресингувати свого суперника і також вміє великими силами ходити в атаку. Проти киян луганці спробують заволодіти центром поля. Слід очікувати бойову гру з великою кількістю гольових моментів біля воріт кожної з команд. Звісно, що динамівці будуть вважатися фаворитами цієї зустрічі, але це ніяк не полегшує завдання столичним футболістам у цьому матчі. Вірогідно, що ключовим фактором підсумкового результату може стати реалізація гольових моментів.

Орієнтовні склади команд

"Зоря": Левченко – Опанасенко, Форстер, Пилявський, Гордієнко, Соболь – Харатін, Гречишкін, Петряк, Паулінью – Бонавентуре

"Динамо": Рудько – Морозюк, Пантіч, Віда, Кадар, Антунеш – Сидорчук, Рибалка, Гармаш, Ярмоленко – Бєсєдін