УКР РУС

"Зоря" - "Чорноморець" - 0:2. ВІДЕО

25 вересня 2011 Читать на русском

Луганська "Зоря" зазнає поразки від одеського "Чорноморця".

Пролунав стартовий свисток арбітра. Ніщо не віщувало біди для господарів поля, але вже на 4 хвилині матчу "Чорноморець" виходить вперед. Лучіан Бурдужан класно пройшов через центральну зону і потужно пробив по воротах Шуховцева. М'яч ефектно від поперечки влетів у сітку воріт. "Морякам" вдалося забити швидкий гол, і зламати усі тактичні настанови головного тренера "Зорі" Анатолія Чанцева на цей матч. Через декілька хвилин Бурдужан знову вистрілив, цього разу м'яч влучив у стійку. Загалом же перший тайм краще провели гості.

Багато було гри у центрі поля, проте інколи виникали небезпечні моменти, в більшості випадків біля воріт Шуховцева. На 41 хвилині "Чорноморець" забиває другий м'яч і становище "Зорі" стало геть важким.

Другий тайм не подарував глядачам такого видовища, як перший. Господарі поля намагалися відігратися, але їм відверто нічого не виходило. Дещо загострювали гру Білий та Хомченовський, проте вразити ворота Безотосного так нікому й не вдалося нікому. А от Бурдужан, вже у кінці зустрічі, міг оформити дубль, проте Шуховцев парирував удар з пенальті. Зважаючи на результат, одинадцятиметровий не сильно вплинув на настрій "Чорноморця", також і не варто засуджувати Лучіана, адже він зробив багато для здобуття цієї перемоги. Якщо цей румун й надалі демонструватиме такий хороший рівень футболу, то надовго у "Чорноморці" він не затримається.

"Зоря" - "Чорноморець" - 0:2

Голи: Бурдужан (4), К.Ковальчук (41)

Наша текстова онлайн трансляція матчу.