УКР РУС

Зоря – Атлетік: післяматчева прес-конференція Юрія Вернидуба

8 грудня 2017 Читать на русском

Головний тренер Зорі Юрій Вернидуб прокоментував поразку від Атлетіка в матчі Ліги Європи.

"Емоцій немає, образливо. Не вдалось забити, суперник добре оборонявся. Образливо, що при рівній грі ми пропустили зі стандарту та програли. Однак хочу привітати Атлетік, вони сильна команда.

Зоря програла Атлетіку та покинула Лігу Європи

Чи став цей сезон у ЛЄ кроком вперед? Важко сказати, адже для мене, як тренера, ні. Для гравців, думаю, так. Завдяки цим матчам вони прогресують, стають досвідченішими. Ми пропустили зі стандартів. Такі голи справді класна команда не буде пропускати, тому важко зробити висновок.

Що ми здобули за підсумками цієї кампанії? Великий міжнародний досвід. За деякими гравцями почали слідкувати скаути європейських клубів. Якщо вони справді зроблять крок вперед та зможуть проявити себе там, буде чудово.

Чи хочу я провести ще один сезон у Лізі Європи із Зорею? Так. Не буду лукавити, що треба почекати до кінця сезону, а потім будемо вирішувати питання з контрактом.

Зоря – Атлетік: післяматчева прес-конференція Хосе Анхеля Зіганди

Переговори з гравцями щодо продовження контракту? Хороших новин немає, у багато кого закінчуються угоди з клубом. Я говорю з ними, переконую. Зараз важко це буде зробити, адже ми не пройшли далі.

Стандарти Атлетіка? Нічого особливого немає. Розбирали серйозно перед матчем, говорили про Адуріса та Рауля Гарсію, і якраз ці гравці забили. Не розумію такого. Не було також ігрової дисципліни, за це і нас покарали", – розповів Вернидуб.