УКР РУС

Золото-бронзове протистояння. "Ювентус" - "Наполі". 3:0

1 квітня 2012 Читать на русском

Саме "Ювентус" та "Наполі" зустрінуться у фіналі Кубка країни, то ж можна було б назвати центральну зустріч 30 туру Серії А генеральною репетицією перед вирішальним матчем у іншому турнірі.

Але фінал відбудеться аж у травні, а зараз же як “Юве”, так і “Наполі” зосередженні на вирішенні завдань у чемпіонаті. Туринцям потрібно будь-що перемагати, адже у звітному турі суперник у головного конкурента за Скудетто - “Мілану” не такий серйозний як у “бьянко-нері” - сицилійська “Катанія”.

Тільки от “Наполі” теж не може дозволити собі втрачати очок — боротьба за третю сходинку, яка дасть право спробувати свої сили у наступному сезоні, між “партонепеями”, “Удінезе” та “Лаціо” розгорілася неабияка.

Неаполітанці є традиційно незручним суперником для “Старої синьйори”. Туринці востаннє перемагали найкращу команду Півдня Італії ще у січні 2010 року, після чого “Наполі” двічі переміг і двічі команди розійшлися миром.

Прогнозувати переможця цього матчу ми не беремося, а от на велику кількість голів, напевне, очікувати слід — за останні шість зустрічей команди "назабивали" одна одній загалом 25 м'ячів.

А чи продовжиться їхня гольова феєрія, і хто ж вийде із цієї дуелі переможцем, Вам детально розповість наша онлайн-трансляція “Ювентус” - "Наполі".

“Ювентус” - “Наполі” - 3:0