УКР РУС

"Золотий м'яч-2015". Усі результати (Онлайн)

11 січня 2016 Читать на русском

Сьогодні в Цюріху пройшла гала-церемонія "Золотий м'яч", де вручали нагороди найкращим футболістам та футболісткам, головним тренерам чоловічих і жіночих команд, а також назвали автора найкрасивішого голу за підсумками 2015 року.

Ліонель Мессі обійшов Роналду і Неймара та став найкращим футболістом світу 2015 року. П'ятий Золотий м'яч лідера "Барси"!

Хех, хтось сумнівався в Мессі?

Найкращою футболісткою 2015-го стала капітан збірної США Карлі Ллойд.

Найкрасивіший гол 2015 року забив 27-річний нападник "Віли-Нови" Венделл Ліра, що відзначився у складі "Гоянезії". Не Мессі і навіть не Флоренці, представники Європи у прольоті!

Найкращим чоловічим тренером 2015-го став керманич "Барселони" Луїс Енріке.

Найкращим жіночим тренером 2015 року визнали Джил Елліс - збірна США.

А сьогодні раніше авторитетні джерела повідомляли про наявність у дрім-тім 2015-го К'єлліні і Буффона, а також Хамеса Родрігеса. Усі пролетіли! Отакої...

Офіційно підтверджено! Команда року має такий вигляд: Мануель Нойєр - Дані Алвес, Серхіо Рамос, Тьяго Сілва, Марсело, Андрес Іньєста, Лука Модріч, Поль Погба - Неймар, Лео Мессі, Кріштіану Роналду.

На премію Пушкаша з найкращий гол року претендують Мессі за гол "Атлетіку", Алессандро Флоренці за гол "Барсі", і бразилець Венделл за гол "Атлетіко Гояненсе".

Фото дня :)

Мессі здивував нас костюмом, а вам як?

А це тріо найкращих гравчинь 2015-го: зліва направо німкеня Селія Сашіч, японка Айя Міяма й американка Карлі Ллойд.

Поль Погба святкує своє дебютне включення в дрім-тім року за версією ФІФА екстраординарним стилем.

Головний тренер жіночої збірної Японії Норіо Сасакі, наставниця жіночої збірної США Джил Елліс і керманич англійської жіночої збірної Марк Семпсон - претенденти на звання найкращого тренера року в жіночому футболі.

А такий стильний вигляд мають головні зірки вечора - Лео Мессі та Неймар з "Барселони" і Кріштіану Роналду з "Реала".

Серед чоловіків-тренерів на церемонію до Швейцарії прибув лише керманич збірної Чилі Хорхе Сампаолі. Луїс Енріке і Хосеп Гвардіола щось знають?

Цей "лук", коли люди намагаються вгадати твій костюм на "Золотий м'яч", але, ти, Лео Мессі, не можеш дочекатись, аби всіх знову здивувати.

Головний приз вже чекає свого володаря. Щось підказує, що ним стане хтось із тріумфаторів останніх 7 років.

У цій новині ви зможете оперативно відстежувати оголошення переможців у всіх номінаціях. Не забувайте оновлювати сторінку.

До слова, іспанські журналісти вже вивідали склад символічної команди 2015 року.

Нагадаємо, цьогоріч "Золотий мяч" комусь з тріо Мессі-Роналду-Неймар вручатиме легендарний Кака.