УКР РУС

Золотий матч "Динамо", західноукраїнське дербі. 24 тур УПЛ. Анонс матчів неділі

17 травня 2015 Читать на русском

Сьогодні, 17 травня, у рамках 24 туру УПЛ зіграють три матчі. Тут може визначитись чемпіон країни.

"Олімпік" - "Металіст"

14:00. Київ, УТК ім. Баннікова. Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн трансляція на сайті "Футбол24".

Застій "Олімпіка", схоже, у цьому сезоні вже не завершиться. Отже, донеччанам залишається лише відстоювати свою честь у кожному матчі, що залишились у сезоні. Наставник команди Роман Санжар неодноразово навесні зазначав, що розібрався з причинами невдач у другому колі чемпіонату, але виправиться команда вже у наступному футбольному році. Рятує лише той очковий доробок, який "Олімпік" встиг собі накопичити влітку-восени, що не дозволить команді вилетіти у нижчій дивізіон.

"Металіст", який більш за всіх полюбляє грати у нічиї навесні, надалі бореться за місце у Лізі Європи. Хоча, навіть за успішної гри харківського колективу, "Металіст" не зможе продемонструвати себе у єврокубковому турнірі, адже клуб має серйозні фінансові проблеми  і порушив чимало футбольних нормативних актів.

Матч першого кола завершився нульовою нічиєю.

"Волинь" - "Говерла"

17:00. Луцьк, стадіон "Авангард". Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн трансляція на сайті "Футбол24".

Обидві команди вже вирішили свої завдання на сезон. "Волинь" закріпилась у середині таблиці і навряд чи вже зможе скласти "Зорі" і «Ворсклі» конкуренцію за місце у єврокубках. "Говерла" навесні награла на прописку у наступному сезоні УПЛ, проте досі невідомо, чи зацікавлене керівництво клубу у збереженні команди в еліті.

Західноукраїнське дербі обіцяє бути дуже цікавим. Молодь "Говерли" набрала чудову форму навесні. Зокрема від матчу до матчу феєрить Мякушко, який має всі шанси залишитись у "Динамо" на наступний сезон. Чудову гру показує ще один киянин – нападник Дмитро Хльобас, який забиває ледь не у кожній зустрічі.

Матч першого кола завершився нульовою нічиєю.

"Динамо" - "Дніпро"

19:30. Київ, НСК "Олімпійський". Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн трансляція на сайті "Футбол24".

Тріумфальна хода "Дніпра" Лігою Європи не є настільки переконливою у внутрішній першості. В першу чергу через брак укомплектації складу. Команда Мирона Маркевича робить акцент на виступах у єврокубковому турнірі і забезпечила вже собі третю позицію в УПЛ. Навряд чи дніпрянам вдасться скинути з другої сходинку "Шахтар", але у Лігу чемпіонів дніпропетровці спробують пробитись через перемогу у Лізі Європи.

Для столичного клубу це історичний матч. Сьогодні найтитулованіший клуб України може додати у свій актив ще один чемпіонський титул. Всі передумова для дострокового тріумфу у киян є: "Дніпро" виснажений єврокубковими баталіями, натомість у Реброва всі гравці рвуться у бій і прагнуть скинути "Шахтар" з трону у матчі проти такого потужного суперника, як "Дніпро".

Матч першого кола завершився впевненою перемогою "Динамо" - 3:0.

Марк Копич, Футбол 24