УКР РУС

Знову в трійці лідерів. "Лаціо" - "Пескара" - 2:0. ВІДЕО

26 лютого 2013 Читать на русском

Підопічні Владіміра Петковіча в рамках 26-го туру Серії А легко розібралися з одним із претендентів на пониження у класі по завершенні сезону.

"Лаціо" на класі та без надзусиль здобув 14-ту перемогу в чемпіонаті. Ще в першому таймі позитивний для "орлів" результат забезпечили влучні удари Стефана Раду та Сенада Лулича. "Пескара" ж із такою грою не могла розраховувати бодай на один пункт в столиці Італії, "дельфіни" впродовж всього поєдинку на "Олімпіко" спромоглися завдати всього одного удару в рамку воріт Федеріко Марчетті.

2:0 - впевнена та цілком прогнозована перемога римлян. Комада Петковіча реабілітовується за недавній розгром від "Сієни" та перериває свою 5-матчеву безвиграшну серію. "Лаціо" обходить "Мілан" та повертає собі третю сходинку в турнірній таблиці Серії А. Однак попри такий розвиток подій "орли" в поточному сезоні вже навряд чи претендуватимуть на золоті медалі першості, за які боролися ще в січні, оскільки відставання від лідера "Ювентуса" наразі є досить значним - 11 балів.

Щодо "Пескари", то схоже, що новачка елітної першості Італії незабаром чекає виліт в Серію В - "дельфіни" після 26-ти турів в турнірній гонці йдуть передостанніми, а відстань до рятівної зони нараховує 5 залікових пунктів.

"Лаціо" - "Пескара" - 2:0

Голи: Раду (29), Лулич (35)