УКР РУС

Знову нічия. "Ювентус" - "К'єво" - 1:1. ВІДЕО

4 березня 2012 Читать на русском

"Стара синьйора" і далі без поразок. Проте нічиїх у неї вже стільки, що вона порівнялася за втраченими очками з "Міланом". Тобто не зовсім зрівнявся — для цього "Юве" ще потрібно перемогти в середу "Болонью" у перенесеному матчі.

А сама гра розпочалася під диктовку господарів, і вже на 18-й хвилині Де Чельє, після рикошету від стійки, вдало добив круглого у ворота. До честі “К'єво”, веронці зовсім не виглядали “хлопчиками для биття” і, обравши тактику контратак, використовували її досить вдало.

Проте нагод відзначитися більше все ж таки було в туринців. Однак вони їх не використали, за що і поплатилися. На 76-й хвилині Бакарі Драме відважився на удар здалеку, яким і зрівняв рахунок.

Рятувати ситуацію Конте випустив Алессандро дель П'єро. Пінтуріккіо помітно загострив гру в атаці, в чому йому активно допомагав Пірло. Власне і Сандро, і Андреа втратили чудові нагоди відзначитися, однак в обидвох випадках врятував голкіпер веронців Соррентіно.

А коли йшла третя із п'яти компенсованих хвилин, то Терро, помітивши що Буффон “замріявся”, пробив здалеку. Якщо б трішки точніше - то “К'єво” завдав би першої поазки “Юве” у чемпіонаті. А так — 12 нічия “Ювентуса”.

"Ювентус" - "К'єво" - 1:1 (1:0)

Голи: Де Чельє, 18 — Драме, 76

Попередження: немає — Драме, 48