УКР РУС

Знову лідери. "Леванте" - "Барселона" - 0:5. ВІДЕО

22 вересня 2014 Читать на русском

"Леванте" не знає смаку перемог в новому сезоні. Сьогодні "жабенята" без шансів програли "Барселоні".

Якщо валенсійці дуже невдало розпочали сезон і поки що замикають турнірну таблицю, то каталонці навпаки - чотири перемоги в чотирьох стартових матчах. Статистика очних зустрічей з "Барсою" теж не тішила "Леванте" - з п'яти останніх матчів (у тому числі кубкових) "жабеняти" спромоглися лише на одну нічию, при цьому тричі програвши з розгромним рахунком. Сьогоднішній матч тільки погіршив статистику "Леванте"

Після невиразних перших 15 хвилин матчу, команди обмінялись гольовими моментами. Першими забивати могли господарі. Матьє провалився на лівому фланзі захисту, давши змогу вийти на оперативний простір Моралесу. Однак той прийняв не найкраще рішення в епізоді - прострілив, а там Ракітіч встиг випередити нападника "Леванте". Каталонці відповіли уже в наступній атаці. Щоправда, Альба теж зіграв не найкращим чином, пробивши з гострого кута повз ворота. Згодом на ударній позиції опинився і Неймар, але цього разу на висоті був голкіпер Фернандес.

Каталонці таки відкрили рахунок ще в першому таймі. Досі непомітний Мессі геніальним пасом вивів Неймара один на один з голкіпером - бразилець продемонстрував свою техніку - обіграв Фернандеса і пробив по порожніх воротах.

На 41 хвилині "Барса" отримала чудову нагоду зробити серйозну заявку на перемогу. Левантійці завалили в штрафному Мессі, і крім пенальті у свої ворота заробили ще й вилучення - поле покинув Вінтра. Однак "синьо-гранатових" підвів їхній лідер - Лео Мессі з 11 метрів, як це не дивно, не влучив у ворота. Але помилку Лео відразу ж виправив Ракітіч - під завісу першого тайму хорват чудовим ударом здалеку подвоїв перевагу.

На початку другого тайму "Барса" продовжила свою справу. Мессі віддав під удар Сандро і той пробив точно повз голкіпера. А через 7 хвилин "Леванте" вже горів 4:0 - Педро замкнув простріл Альби. На 77 хвилині вирішив поставити автограф у воротах "Леванте" і Лео Мессі. Аргентинець накрутив захисника і перекинув голкіпера, який задалеко вийшов з воріт. На цьому команда Луїса Енріке нарешті зупинилася. Каталонці повернули собі першу сходинку після того, як туди вибралася "Севілья", яка свій матч цього туру провела раніше.

"Леванте" - "Барселона" - 0:5

Голи: Неймар, 34, Ракітіч, 45, Сандро, 57, Педро, 64, Мессі, 77