УКР РУС

Знайшли компроміс. "Металург" З - "Говерла" - 1:1. ВІДЕО

16 вересня 2012 Читать на русском

Запорізький "Металург" зіграв внічию у матчі аутсайдерів УПЛ проти ужгородської "Говерли", що дозволило підопічним Віталія Кварцяного заробити друге очко у новому сезоні.


Поєдинок у Запоріжжі розпочався досить спокійно, і ніщо не віщувало біди для підопічних Віталія Кварцяного. Але вже на 4 хвилині матчу “Говерла” відкриває рахунок. Відзначився Міщенко, який після забитого гола, не зміг продовжити гру через ушкодження. Ось так, ціною втрати гравця закарпатці повели у рахунку. А поєдинок набирав все швидших обертів, і “Металург” створював чим раз, тим більше моментів для взяття воріт, проте “Говерла” надійно діяла у захисті.
 
У другому таймі суперники дещо знизили темп гри, натомість вдалися до більш брутального способу ведення бою. Постійні порушенні правил часто супроводжувалися жовтими картками, а медперсонал не раз виходив на поле, аби допомогти гравцям продовжити гру.
 
На 62 хвилині матчу господарі поля все-таки зрівнюють рахунок та встановлюють остаточний результат поєдинку 1:1. Кінець матчу також був спекотним, адже суддя за грубу гру все ж вилучив Райчевіча з поля, тому гості були змушені догравати у меншості. Крім цього запорізькі фанати закидали газон “Славутич-Арени” файєрами, через що арбітр компенсував більше, ніж 10 хвилин додаткового часу. Проте матч так і завершився нічийним рахунком, який став для “Металурга” другим позитивним результатом у цьому чемпіонаті.
 

"Металург" З - "Говерла" - 1:1

Голи: Міщенко 5, Тейку 62

"Металург" З - "Говерла" онлайн трансляція матчу.