УКР РУС

"Змінив думку за ніч": президент Лаціо – про рішення Індзагі не продовжувати контракт

28 травня 2021 Читать на русском

Президент Лаціо Клаудіо Лотіто прокоментував ситуацію із наставником команди Сімоне Індзагі, який вирішив не продовжувати контракт із римським клубом.

"Я був розчарований. Він змінив думку за ніч. Контракт був готовий, я його навіть підписав. Йому залишалося зв'язатися з секретарем і теж підписати документ. Але він вирішив цього не робити. Він сказав мені, що переспав з цією думкою і змінив рішення.

Інтер домовився про контракт з Індзагі – Лаціо вже попрощався з фахівцем

Ми провели разом сім годин, ми домовилися, ми потиснули руки. Але наступного ранку він подзвонив, ми зустрілися. Він сказав, що у нього більше немає стимулів, він більше не зможе належним чином управляти командою.

Коли вам таке говорять, чи думаєте ви про те, щоб продовжити роботу з цією людиною? Зрозуміло, якби я почув це вчора ввечері, то не готував би контракт зі своїм підписом", – наводить слова Лотіто Calciomercato.

Нагадаємо, Інтер зробив пропозицію Сімоне Індзагі очолити команду після відходу Антоніо Конте і фахівець домовився про контракт з "нерадзуррі", хоча готувався продовжити угоду з Лаціо.

Доннарумму лякають прикладом Шевченка через прощання з Міланом, або Чому не можна керуватися "мерзенними грошима"