УКР РУС

"Злочинна" перемога - Фергі на крок ближчий до титулу. "Сандерленд" - "МЮ" - 0:1. ВІДЕО

30 березня 2013 Читать на русском

Манкуніанці здобувають сьому поспіль перемогу, якій посприяв автогол футболіста, неодноразово звинуваченого в згвалтуванні і зберіганні наркотиків.

Гості активніше розпочали матч, тож невдовзі два чудові шанси, щоб відкрити рахунок, змарнував Бюттнер. Спочатку резервіст "дияволів" сміливо взяв гру на себе, але не зумів переграти голкіпера Міньоле, а через кілька хвилин йому забракло сантиметрів, щоб переправити у ворота м'яч після пасу від Андерсона. Те, що не вдалося молодому захисникові, з успіхом виконав Робін ван Персі. На шляху його удару став Тайтус Брамбл, який підрізав сферу у сітку власних воріт - 0:1.

Після успіху "дияволи" не скинули оберти. Подвоювати рахунок могли Янг, який пробивав у дальню "дев'ятку", і ван Персі зі штрафного - з обома ударами блискуче впорався Міньоле. Щодо "чорних котів", то вони хоча й намагалися не поступатись гостям в ініціативі, Де Хеа потурбувати в першому таймі не змогли.

Відпочивши, підопічні Мартіна О'Ніла значно рішучіше взялися за атаки, проте удари по воротах "МЮ" й надалі були нечастими гостями. Під кінець поєдинку активність господарів дещо вщухла, натомість Бюттнер і Відіч могли збільшувати перевагу "дияволів" - з ударом першого впорався голкіпер, а Неманья не влучив у площину воріт зі зручної позиції.

"Сандерленд" - "МЮ" - 0:1 (0:1)

Голи: Брамбл, автогол, 27

Попередження: Н'Діай, О'Ші, Бардслі - ван Персі