УКР РУС

Зірковий новачок Мілана пояснив своє чудернацьке прізвисько

29 травня 2021 Читать на русском

Голкіпер Мілана Майк Меньян поділився враженнями від переходу в італійський гранд та розповів, як отримав прізвисько "чарівний орел".

"Я дуже радий, що приєднався до Мілана. Це один з найбільших клубів у світі з амбіціями і проектами на майбутнє. Це був найкращий сезон у моїй кар'єрі, і це нагорода за титул чемпіона у Франції. Ми виграли чемпіонат, і це для мене нагорода.

Мілан офіційно підписав лідера чемпіонського Лілля – він замінить Доннарумму

Моя гра ногами? Мені подобається грати з м'ячем, це було дуже корисно для мене, оскільки сучасний футбол вимагає, щоб воротарі теж використовували свої ноги.

Моє прізвисько? "Чарівний орел" – це прізвисько, яке мені дали мої товариші по команді, тому що вони сказали, що я король птахів. Відбиття ударів при пенальті відбувається інстинктивно, це дуель між воротарем і нападником, і я не люблю програвати", – зазначив Меньян в інтерв'ю офіційному сайту Мілана.

Нагадаємо, голкіпер підписав контракт з "россонері" терміном на 5 років. Майк – вихованець ПСЖ. До Лілля перейшов у серпні 2015-го за 1 млн євро. В сезоні 2020/21 провів 48 матчів у всіх турнірах за Лілль, 23 із них – на "нуль".

Доннарумму лякають прикладом Шевченка через прощання з Міланом, або Чому не можна керуватися "мерзенними грошима"