УКР РУС

Зірки МЮ "засвітились" у секс-чаті. ФОТО

31 березня 2014 Читать на русском

Бельгієць, японець і англійці розслаблялись у мережі: тріо "Манчестер Юнайтед" потрапило в неприємну історію на фоні невиразних результатів команди Мойєса.

Хавбеки Аднан Янузай, Сіндзі Кагава та Сем Джонстон (воротар, який бігає по орендах) і ще один, ім'я якого не називають, спалились в еротичному відео-чаті з моделлю Клер МакМіллан.

The Sunday Sun, описуючи історію онлайн-бесіди з блондинкою, засудило футболістів і жодним чином не згадало в негативному сенсі про жінку, яка продала свою приватну історію. Звичний сюжет.

Світловолоса 28-річна самотня матір "підчепила" на свої принади навіть основну надію МЮ - вінгера Янузая із трансферною вартістю 30 мільйонів фунтів, за яким вишикувалась черга із топ-клубів Європи.

Аднан, якому лише 20, здався Клер справді "гарячим дияволом" і пропонував оплатити переліт до нього з Північної Ірландії, де мешкає модель. Четвертий неназваний відправляв їй фото зі своїм "достоїнством". Гравці МЮ бомбардували даму усілякими непристойностями - всупереч суворому моральному кодексові Девіда Мойєса.