УКР РУС

Зірки Ман Сіті не зіграють у матчі відбору на Євро-2024 – Саутгейта не вразила алкогольна вечірка

16 червня 2023 Читать на русском

Головний тренер збірної Англії Гарет Саутгейт напередодні зустрічі з Мальтою пояснив, чому не включить гравців Манчестер Сіті в заявку.

"Є межа. Але ми й не планували включати гравців Манчестер Сіті до складу на гру з Мальтою. За останні кілька років ми проходили такий сценарій 3-4 рази. Потрібно дати хлопцям час, щоб все осмислити.

Саутгейт залишився без зіркового новачка Реала і підопічного Де Дзербі

Я розмовляв із гравцями, ми говорили про те, на чому вони мають зосередитись. Ми розуміємо, що вони пережили, і з чим мені доведеться справлятися найближчими тижнями. Коли я грав, лише деякі футболісти не вживали алкоголь.

Різниця в тому, що зараз усі все публікують. Мені б не хотілося, щоб деякі з моїх ночей потрапили до соцмереж. У мого покоління було б набагато більше проблем", – прокоментував тренер.

Нагадаємо, що збірні України та Англії перебувають в одній групі у кваліфікації до Євро-2024. Команда Саутгейта зіграє проти Мальти 16 червня.

"З'явився тренер замість ряджаних клоунів за миску супу": Ребров запізнився, наївний школярик Мудрик, "леопарди" і змова