УКР РУС

Зірки "Карпат" перерахували гроші для українських вояків (ФОТО)

28 липня 2015 Читать на русском

Олег Голодюк, Артур Карноза, Ігор Худоб'як, Денис Кожанов, Володимир Костевич та Амбросій Чачуа підтримали патріотичний флеш-моб, започаткований Романом Зозулею.

"Я отримав естафету від колишнього віце-президента "Карпат" і коментатора Віктора Вацка", - каже Олег Голодюк. Саме йому випала честь стати першим гравцем львівської команди, який взяв участь в акції. "Насправді, те, що зробили ми - це дрібниця. Щоденно мінімум тричі перечитую новини і першим ділом слідкую за інформацією зі сходу України", - зізнається Олег.

Як розповів Голодюк, що станом на сьогодні приблизно 80 відсотків футболістів "Карпат" уже взяли участь у флешмобі. "Я передав естафету Худоб'яку і Ксьонзу, а вони – іншим хлопцям", - додав Олег.

Денис Кожанов отримав естафету не від партнерів по команді, а від свого агента Костянтина Нестеренка. "Для мене тема війни є особливою, адже у моєму рідному Маріуполі живе багато близьких мені людей, з якими я щоденно спілкуюся. Після перерахування коштів я передав естафету Михайлу Сергійчуку і Артуру Карнозі", - каже Денис.

"Я наразі ще не встиг перераховувати гроші, але обов’язково це зроблю", - запевнив Артур. "Я не особливо розуміюся на справах політичних і телевізор взагалі не дивлюсь. Але розумію, що наша армія не є забезпеченою належним чином. Тому вважаю, що допомога людям, які цього потребують - річ дуже правильна. У такі скрутні часи потрібно простягати руку допомоги", - каже Карноза.

Володимир Костевич також отримав естафету від агента Костянтина Нестеренка. "Як на мене, допомога армії – це справа всього народу. Футболісти не можуть стояти осторонь цього. Не завжди вдається зосереджуватися лише на футболі. Війна стосується кожного", - вважає захисник "Карпат".

Долучився до акції і Амбросій Чачуа. "Дуже хочу, щоб у нашій країні панував мир. Вважаю, що саме наші воїни стоять на його сторожі. Тому гроші – це найменше, чим ми можемо їм допомогти", - відзначив хавбек.