УКР РУС

Зірки АПЛ створили фонд допомоги від коронавірусу – Ярмоленко в ділі

9 квітня 2020 Читать на русском

Провідні футболісти клубів англійської Прем'єр-ліги оголосили про створення фонду для підтримки Національної служби охорони здоров'я Англії у боротьбі з коронавірусом.

Про початок роботи фонду #PlayersTogether оголосили кілька гравців, серед яких форвард Тоттенхема Харрі Кейн, захисник Манчестер Юнайтед Харрі Магуайр і хавбек Ліверпуля Джордан Хендерсон, якому і належала ця ініціатива.

Ярмоленко: Ніхто з гравців Вест Хема не зізнавався, що захворів на коронавірус

"Це критичний час для нашої країни і для Національної служби охорони здоров'я (НСОЗ), і ​​ми сповнені рішучості надати будь-яку можливу допомогу. Ця ініціатива допоможе НСОЗ швидко виділяти кошти на боротьбу з коронавірусом. Це дозволить поліпшити добробут як медиків, так і пацієнтів, які постраждали від COVID-19. Суть #PlayersTogether у тому, що ми, гравці, співпрацюємо разом, щоб створити ініціативу, незалежну від будь-яких клубів і ліг", – йдеться в заяві, опублікованій гравцями.

Серед інших участь у фонді взяв півзахисник збірної України та лондонського Вест Хема Андрій Ярмоленко, який також поділився текстом цієї ініціативи на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

"Страшніше за інфаркт": президент іспанського клубу переміг коронавірус, а його футбольний рятівник має великі проблеми