УКР РУС

Зірка звинуватила УПЛ в порушенні регламенту

11 травня 2018 Читать на русском

Наставник Зірки Роман Монарьов не згоден з рішенням УПЛ проводити матч з Карпатами о 14:00, тоді як інші матчі другої шістки відбудуться о 17:00.

В регламенті Прем'єр-ліги (стаття 9, пункт 14) зазначено, що матчі останніх двох турів повинні проводитися в один час. У разі якщо результат матчу не впливає на турнірне становище інших команд, то час можна зміщувати, однак завтрашній таким назвати не можна. Зірка, що йде на 10-му місці, може як уникнути стикових матчів і вижити, так і зовсім вилетіти безпосередньо.

"Зараз я офіційно заявляю, що Зірка хоче і буде грати свій матч в один час з іншими поєдинками другий шістки, як прописано в регламенті УПЛ. Ми нікого не збираємося схиляти або ж бойкотувати гру. У турніру є регламент, який необхідно дотримуватися.

Ербес: Зірка – важка команда для кожного суперника

Ми вже зверталися в потрібні інстанції, велися розмови, переговори, і на даний момент Зіркою надіслано офіційний лист для роз'яснення та врегулювання цього питання. Ми готові грати як о 14:00, так і о 17:00 – головне, щоб всі матчі стартували в один час. Адже результат нашої зустрічі з Карпатами, на мій погляд, напевно безпосередньо вплине на принциповість гри Чорноморця і Олімпіка. Нам же хочеться, щоб все було чесно, і всі були в рівних умовах", – цитує Монарьова видання sportarena.

Нагадаємо, що телеканали "Футбол 1/2" володіють правами на показ домашніх матчів Зірки, Олімпіка і Сталі, та можуть одночасно транслювати лише 2 матчі.