УКР РУС

Зірка заборгувала турфірмі півмільйона гривень за збори на Кіпрі у 2017 році

18 січня 2018 Читать на русском

Туристична фірма відсудила у клубу з Кропивницького 515 тисяч гривень. Зірка не виконала своїх зобов'язань щодо повної оплати послуг за організацію зборів у січні-лютому 2017 року.

Проблеми, пов'язані із закордонними зборами, виникали у ФК Зірка не лише на початку цього, а і минулого року.

Зірка має борги перед гравцями

23 листопада 2017 року набрало законну силу рішення Господарського суду Кіровоградської області за позовом приватного підприємства С-Тревел (Харків) до ТОВ ФК Зірка про стягнення близько 515 тис. грн.

Туристичне агентство звернулося до суду у травні 2017 року у зв'язку з тим, що Зірка не виконала своїх зобов'язань щодо повної оплати наданих позивачем послуг за договором від 1 грудня 2016 року на обслуговування корпоративних клієнтів. Всього Зірка мала сплатити С-Тревел трохи більше 2,3 млн грн і на початку 2017 року здійснила виплати, проте не в повному обсязі.

Зірка: 7 "сухих" матчів Паста, проблеми в атаці та робота на перспективу. Підсумки осені-2017

Вказані послуги стосувалися організації тренувального табору ФК Зірка на Кіпрі у січні-лютому 2017 року у готелі Anmaria Beach міста Айя-Напа.

23 листопада 2017 року Дніпропетровський апеляційний господарський суд залишив без задоволення скаргу ФК Зірка та залишив без змін рішення суду першої інстанції.

Ця постанова може бути оскаржена в касаційному порядку протягом 20 днів до Вищого господарського суду України.