УКР РУС

"Зірка" впевнено перемогла "Волинь"

20 листопада 2016 Читать на русском

В 15 турі української Прем'єр-ліги "Зірка" у Кропивницькому перемогла "Волинь" із рахунком 2:0.

Матч активніше розпочали підопічні Кварцяного. Але не завжди це призводило до конструктиву – Сергій Петров отримав жовту вже на 3-й хвилині за грубе порушення правил проти Фатєєва. Тим не менш, "Волинь" все ж атакувала більше. Лише ближче до середини першої 45-хвилинки і господарі почали наближатись до воріт Марчука. На 27-й хвилині небезпечно, але вище воріт, після кутового пробивав Федеріко Перейра. А на 41-й хвилині арбітр цілком міг призначати пенальті у ворота гостей за гру рукою Шабанова. Формальні підстави він точно мав, але вирішив не реагувати на цей епізод.

Другий тайм розпочався за схожим сценарієм, що й перший: більше в атаці перебувала "Волинь". Але спочатку на 55-й "Зірка" створила небезпечний удар, коли Загальський із меж штрафного пробив вище воріт, а через 4 хвилини господарі забили: простріл Бацули з лівого флангу знайшов Фаворова, який метрів з 15-ти точним ударом відкрив рахунок у матчі. Команда з Кропивницького продовжувала атакувати, і на 73-й хвилині подвоїла перевагу. Після чудового сольного проходу Фаворова його передачею скористався Білоног, який кількома хвилинами раніше вийшов на заміну.

"Зірка" спокійно контролювала хід гри після того, як перехопила ініціативу у другому таймі. Команда могла і збільшити свою перевагу. Натомість, "Волинь" не змогла відреагувати після першого пропущеного голу, а тим паче і після другого. Заміни Віталія Кварцяного не допомогли оживити гру.

Отож, завдяки 3 очкам, здобутим у цьому поєдинку, "Зірка" загалом набирає 14 очок і наздоганяє за цим показником "Сталь", посідаючи 9 місце. "Волинь" же залишається на 10-му місці з 9-ма очками.

Чемпіонат України. 15 тур

"Зірка" – "Волинь" – 2:0

Голи: Фаворов, 59, Білоног, 73.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу