УКР РУС

"Зірка" в результативному матчі перемогла "Карпати"

29 квітня 2017 Читать на русском

В 27 турі УПЛ "Карпати" Олега Дулуба в Кропивницькому поступилися "Зірці" – 2:3. Також матч запам’ятався неоднозначними діями суддівської бригади.

"Карпати" востаннє поступалися в 19 турі, програвши "Чорноморцю". Вперше у стартовому складі "Зірки" в рамках УПЛ вийшов півзахисник Кирило Дришлюк 1999 року народження.

Першими забили "Карпати". Перейра порушив правила проти Гладкого і сам потерпілий реалізував пенальті. Далі протягом кількох хвилин Худоб’як двічі марнував нагоди, аби подвоїти перевагу "левів". На 26 хвилині Фатєєв (схоже, перебуваючи в очевидному офсайді) пробив по чужій "рамці" – Боровик парирував, але зробив це на Білонога – 1:1. Через трохи Сергій Березка угледів фол Дитятьєва та знову призначив пенальті. Загальський з пенальті не схибив та вивів кропивничан вперед. Наприкінці першого тайму Драченко ударом в ближній кут забив третій м’яч команди Монарьова.

В дебюті другого тайму Гуцуляк, виявившись першим на підборі після подачі з кутового, скоротив відставання "Карпат" до мінімуму. На 69 хвилині Березка вирішив, що претензії Дитятьєва до лайнсмена заслуговують на пряму червону картку. Після вилучення Худоб’як, здавалося, зрівняв рахунок – боковий суддя підняв прапорець.

Кропивничани набирають 29 балів та випереджають "Ворсклу". "Карпати" мають 21 пункт. В 28 турі львів’яни зіграють проти "Сталі"; "Зірка" вдома прийме "Дніпро".

Чемпіонат України, 27 тур (друга група)

"Зірка" – "Карпати" – 3:2

Голи: Білоног, 26, Загальський, 30, пен., Драченко, 45 – Гладкий, 15, пен., Гуцуляк, 50

Вилучення: Дитятьєв ("К"), 69

Турнірна таблиця УПЛ