УКР РУС

Зірка перемогла Олімпік та покинула зону вильоту

17 березня 2018 Читать на русском

Команда за Кропивницького подарувала поки що головну сенсацію 24 туру прем'єр-ліги, впевнено перегравши підопічних Романа Санжара.

Олімпік у минулому турі розгромив Карпати, зарекомендувавши себе занадто сильною для групи вильоту команди. Зірка, в свою чергу, після програшу Сталі вдома була рознесена вщент вболівальниками та ЗМІ у підопічних Монарьова більше ніхто не вірив. З Олімпіком це зіграло злий жарт.

Команда Романа Санжара невпевнено грала весь перший тайм, неприпустимо багато дозволяючи аутсайдеру на своєму полі. Зірка більше і точніше била по воротам, а у другому таймі взагалі притиснула Олімпік. Не дивно, що Зірці вдалося забити - на 60-й хвилині Очігава зрізав м'яч у власні ворота.

Господарі після 45-ї хвилини не нанесли жодного удару по воротам, в той час як Зірка нанесла їх п'ять, а також програли контроль м'яча. Олімпік не був схожий сам на себе та цілком заслужено поступився Зірці.

Таким чином, кропивницька команда покинула зону вильоту, набравши 22 очки та посунувши з 9 місця кам'янську Сталь, в якої на одне очко менше. Олімпік залишився на 7 сходинці з 31 очком.

Чемпіонат України, 24 тур

Олімпік Зірка 0:1

Голи: Очігава, 60 (автогол)