УКР РУС

Зірка Челсі провалив медогляд в Аль-Насрі – трансфер до Роналду під загрозою зриву

30 червня 2023 Читать на русском

Вінгер Хакім Зієш ризикує не перейти в Аль-Наср через виявлені проблеми зі здоров'ям.

Раніше Челсі та Аль-Наср узгодили перехід 30-річного марокканця, який повинен був підписати контракт до літа 2026-го. Втім, тепер існує велика ймовірність, що трансфер не відбудеться.

Річ у тім, що в процесі проходження медогляду у Зієша виявили проблеми з коліном. Саудівський клуб, за який виступає Кріштіану Роналду, тепер сумнівається у доцільності підписання вінгера. Про це інформує журналіст Foot Mercato Санті Ауна у Twitter.

Цікаво, що медобстеження вже не вперше показало негаразди з коліном марокканця. У січні Зієш отримав невтішний вердикт лікарів ПСЖ, але тоді оренда зірвалася з іншої причини – Челсі запізно відправив документи, і перехід не змогли зареєструвати.

Зієш перебрався в Челсі у липні 2020-го за 40 мільйонів євро. У складі "синіх" виграв Лігу чемпіонів, Суперкубок УЄФА і Клубний чемпіонат світу. Чинний контракт марокканця з лондонцями розрахований ще на 2 роки. Нещодавно Хакім зашкварився поїздкою до Росії, відвідавши свого друга Квінсі Промеса, який виступає за Спартак.

Циганков – копія колишньої зірки Шахтаря, Зінченко та герой фіналу Ліги чемпіонів – як дві краплі води