УКР РУС

Зірка – Ворскла. Анонс

29 жовтня 2017 Читать на русском

14 тур УПЛ. 14:00. Кропивницький, "Зірка". Телетрансляція – канал "Футбол 1". Головний арбітр – Іван Бондар.

Безвиграшна серія Зірки у чемпіонаті триває 6 турів. Протягом цього часу кропивничани набрали два очки і лише один раз пішли з поля, відзначившись у чужих воротах. Команда Романа Монарьова виглядає слабко та безпомічно, а тому плавно скочується на дно турнірної таблиці. Нижче знаходяться Чорноморець та Сталь, але ці колективи подають ознаки життя та створюють сенсації, про які в Кропивницькому давно вже не згадують.

Статистика протистояння – 19 матчів: 6 перемог Зірки, 5 нічиїх, 8 вікторій Ворскли.

Зірка має і кадрові проблеми. Сьогоднішній поєдинок пропустять Ковальов і Фаворов, які в грі з Олімпіком заробили червоні картки. Повертається в склад Прядун, однак участь іншого лідера передньої лінії Ель-Амдауї досі під питанням через пошкодження. Головному тренеру буде дуже важко назбирати для своєї схеми трьох центральних захисників, адже до дискваліфікації Ковальова додаються травми Пепе та Фатєєва.

Найкращі бомбардири протистояння:
Зірка: Сергій Борисенко – 2.
Ворскла: Іван Шарій – 3, Ігор Костюк – 2.

У Ворскли перед звітним поєдинком провисає опорна зона. Скляр перебрав жовтих карток, а Чеснаков минулого вікенду травмував голову під час зіткнення з гравцем Карпат і також може не зіграти проти Зірки. Є питання до фізичних кондицій майже всіх основних гравців полтавського клубу, які посеред тижня у виснажливому поєдинку вибороли місце у чвертьфіналі Кубка України.

"Родзинка": Ворскла не забиває голів на полі Зірки впродовж 205-ти хвилин.

В УПЛ результати "ворсклян" серйозно погіршилися – лише одна перемога в 5 останніх турах і втрата третьої сходинки турнірної таблиці. Знову загострилася тема боргів. Втім, навіть у таких умовах "зелено-білі" зобов'язані обігрувати розібрану Зірку.

Турнірна таблиця

Орієнтовні склади

Зірка: Паст – Полегенько, Маткобожик, Качараба, Цюпа –, Драченко, Загальський, Дришлюк – Рассадкін, Прядун, Чичиков.

Ворскла: Ткаченко – Пердута, Даллку, Чижов, Матвієнко – Шарпар, Кравченко – Кадимян, Кулач, Ребенок – Коломоєць.

Класичне з висновками, прогрес Карпат і Зорі. Підсумки 13-го туру УПЛ