УКР РУС

Зірка – Олександрія: анонс матчу

31 березня 2018 Читать на русском

25 тур УПЛ. 14:00. Кропивницький, "Зірка". Телетрансляція – канал "Футбол 2". Головний арбітр – Денис Шурман.

Після зимової перерви Олександрія програла лише один матч з 5, але Володимир Шаран навряд чи вважає цей відрізок вдалим – його команда має труднощі зі створенням моментів. Нещодавня зустріч з Зіркою, яка завершувала перший етап УПЛ, це підтвердила. На початку березня кіровоградське дербі вийшло неймовірно нудним – нульова нічия стала найкращою антирекламою нашого чемпіонату.

Попередній матч
06.03.2018. 22-й тур чемпіонату України-2017/2018
Зірка – Олександрія – 0:0

Зірка з тих пір продемонструвала, що вміє атакувати. Перемога "червоно-жовтих" над Олімпіком була несподіваною, але дуже вчасною. Колектив Романа Монарьова виглядав зовсім приреченим, а успіх у поєдинку з донеччанами дав змогу втриматися над зоною перехідних матчів. Олександрія поки що також у безпеці (4 очки переваги на 10 місцем), однак позитивних моментів у грі "містян" відверто мало.

Статистика протистояння – 25 матчів: 2 перемоги Зірки, 12 нічиїх, 11 звитяг Олександрії

Сумнівно, що це може стати виправданням для Володимира Шарана, але все ж потрібно враховувати серйозні травми Шендрика, Бондаренка та Запорожана, а також дивну дискваліфікацію Сітала. У Зірки відсторонений на звітне дербі Гедж, а Полегенько та Ковальов продовжують відновлюватися після пошкоджень.

Турнірна таблиця

Орієнтовні склади

Зірка: Паст – Оганесян, Братков, Фатєєв, Цюпа – Рассадкін, Драченко, Загальський, Рюльє – Кондраков, Білоног.

Олександрія: Паньків – Пашаєв, Гітченко, Бухал, Бацула – Довгий, Банада – Полярус, Грицук, Протасов – Пономар.