УКР РУС

Зірка – Маріуполь. Анонс

18 лютого 2018 Читать на русском

20 тур УПЛ. 14:00. Кропивницький, "Зірка". Телетрансляція – канал "Футбол 1". Головний арбітр – Ярослав Козик.

Зірка – єдина команда УПЛ, яка провела збори в Україні. Рівень суперників в контрольних матчах був катастрофічно низьким, тому оцінювати результати немає сенсу. Трансферна кампанія на стартовий склад майже не вплинула, тому сила Зірки на фоні чемпіонату залежатиме від підсилення/послаблення конкурентів.

Статистика протистояння – 15 матчів: 2 перемоги Зірки, 6 нічиїх, 7 перемог Маріуполя

Кропивничани розпочинають весняну частину грою з Маріуполем, який на трансферному ринку ще не встиг компенсувати всі відчутні кадрові втрати, але від амбіцій на топ-6 не відмовляється. Підвішений стан справи "Маріуполь – Динамо" не дає змоги зрозуміти, скільки очок потрібно "чайкам", щоб завершити перший етап у верхній частині турнірної таблиці.

Попередній матч
16.09.2017. 9-й тур чемпіонату України-2017/2018
Маріуполь – Зірка – 1:0
Гол: Фомін, 17

Однак навіть тих +3 приазовцям може не вистачити, адже їхні показники в чемпіонаті під керівництвом Олександра Бабича успішними поки що ніяк не назвеш: 2 перемоги в 10 турах. Тим цікавіше оцінити результати роботи головного тренера під час зимової перерви. Перший успіх Маріуполю доведеться кувати без відстороненого Тищенка – його може замінити македонський новачок Демірі. У Зірки також є дискваліфікація – в центрі поля не зіграє Драченко.

Турнірна таблиця

Орієнтовні склади

Зірка: Паст – Братков, Маткобожик, Цюпа – Полегенько, Дришлюк, Загальський, Збунь – Рассадкін, Прядун, Чичиков.

Маріуполь: Худжамов – Кірюханцев, Яворський, Білий, Демірі – Дедечко, Мішньов – Чурко, Тотовицький, Бобат – Борячук.