УКР РУС

Зірка – Карпати: анонс матчу

12 травня 2018 Читать на русском

31 тур УПЛ. 14:00. Кропивницький, стадіон "Зірка". Телетрансляція – канал "Футбол 2". Головний арбітр – Євген Арановський.

Після поразки від Олександрії та досить несподіваної нічиєї у Одесі львівські Карпати розгубили 5-очкову перевагу над Зіркою, підпустивши останню на три очки. В разі перемоги кропивницька команда покине зону перехідних матчів за рахунок кращої різниці голів опустивши туди "левів", тож боротьба на полі обіцяє бути безкомпромісною.

Попередній матч
09.04.2018. 26-й тур чемпіонату України-2017/2018
Карпати – Зірка – 2:1.
Голи: 1:0 – О. Гуцуляк (23), 1:1 – Д. Білоног (50), 2:1 – С. Мякушко (65).

Після дуже непростої очної зустрічі з трьома червоними картками у Львові обидві команди грали однаково – дві перемоги, нічия та поразка. Більш рівно по чемпіонату йшла Зірка – поразка Олександрії у минулому турі стала для кропивничан першою за місяць, хоча нічия проти Сталі також розцінювалася як поразка. Карпати ж після приголомшливої 4-матчевої переможної серії почали пробуксовку, в останніх двох матчах набравши всього одне очко.

Статистика протистояння
Всього: 20 матчів, 7 перемог Зірки, 6 нічиїх, 7 перемог Карпат, різниця м’ячів 22-24.
У Прем’єр-лізі: 19 матчів (+7, =5, -7, 21-23)

Переграти Карпати для Зірки стане настільки ж важливим, наскільки і важким завданням. Безвиграшна серія Зірки в іграх з Карпатами триває вже чотири матчі – дві нічиї та дві поразки. Крім того, львівська команда з 9 грудня не програє в гостях вже на протязі шести ігор, вигравши двічі та зігравши чотири матчі внічию.

Кадрова ситуація для обох команд є максимально сприятливою до позитивного результату. Обидва колективи зараз мають пустий лазарет та прочерк у графі "дискваліфіковані гравці", тож на очну зустріч тренери зможуть виставити свій найсильніший склад.

Турнірна таблиця

Орієнтовні склади

Зірка: Паст, Цюпа, Оганесян, Гафаїті, Братков, Гедж, Драченко, Полегенько, Чичиков, Білоног, Петров.

Карпати: Шевченко, Мірошниченко, Федецький, Нестеров, Гуцуляк, Ді Франко, Вербний, Ербес, Швед, Мякушко, Карраскаль.