УКР РУС

Зірка – Динамо. Анонс

18 листопада 2017 Читать на русском

16 тур УПЛ. 14:00. Кропивницький, "Зірка". Телетрансляція – канал "Футбол 2". Головний арбітр – Олександр Дердо.

Перед паузою на матчі збірних Динамо перервало тривалу безвиграшну серію. У протистоянні з Ворсклою проблеми киян нікуди не зникли, але хоча б з'явився позитивний результат. На тижні прихильники "біло-синіх" отримали два важливі приводи для протилежних емоцій. Апеляційний комітет ФФУ підтвердив рішення про технічну поразку Маріуполю, однак вчора Шахтар сенсаційно поступився Олександрії, чим відродив мізерну інтригу. Успіх у Кропивницькому скоротить відставання столичного клубу від лідера до 4 очок.

Статистика протистояння – 19 матчів: 2 перемоги Зірки, жодної нічиєї та 17 перемог Динамо

Двотижнева перерва пішла на користь Динамо – повністю відновилися Буяльський і Циганков. Віктор має великі шанси з'явитися на одному з флангів з перших хвилин. Гармаш і Кравець близькі до повернення в склад, проте сьогодні головний тренер на них не розраховує. Як і на Сидорчука, який випав з гри на тривалий час.

Бущан: Їхати в Кропивницький і боятися Зірку – це дивно

У Зірки аналогічна ситуація з Ель-Амдауї, який пропустив вже більше місяця через проблеми зі здоров'ям. Що стосується свіжих втрат господарів, варто відзначити дискваліфікацію основного захисника Качараби. В атаці Роман Монарьов, скоріш за все, продовжить добровільну ротацію з метою знайти оптимальне поєднання футболістів, адже один забитий гол у 5 останніх матчах не може задовольняти наставника.

Попередній матч
11.08.2017. 5-й тур чемпіонату України-2017/2018
Динамо – Зірка – 3:0
Голи: Мбокані, 48, Ярмоленко, 76, 79

Кропивницький колектив катастрофічно нерезультативний, через це виникають серйозні проблеми з набором очок. Зірці залишається жити надіями на ще одну домашню несподіванку. Два тури тому на цьому стадіоні програла Ворскла, а в минулому чемпіонаті тут зазнало невдачі саме Динамо.

Турнірна таблиця

Орієнтовні склади

Зірка: Паст – Пепе, Маткобожик, Ковальов – Полегенько, Драченко, Загальський, Цюпа – Прядун, Петров, Чичиков.

Динамо: Бущан – Морозюк, Віда, Хачеріді, Піваріч – Корзун, Шепелєв – Гонсалес, Буяльський, Циганков – Мбокані.