УКР РУС

Зінченко знову в Росії, "Атлетіко" і "Баварія" згадають полуфінал 15/16. Ліга чемпіонів, група D. Анонс

28 вересня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчу 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, в рамках якого відбудуться матчі групи D: "Ростов" – ПСВ і "Атлетіко" – "Баварія".

"Ростов" – ПСВ

28 вересня, 21:45. Ростов-на-Дону, "Олімп-2"

Арбітр: Клеман Тюрпен (Франція)

"Ростов", м'яко кажучи, стартував у групі невдало. Росіян розтрощила "Баварія", яка не залишила їм жодного шансу у Мюнхені. Команда Бердиєва в чемпіонаті виступає вкрай нестабільно, чергуючи перемоги з поразками. Проте варто відзначити, що їм більше щастить вдома, де результати більш-менш позитивні. Тому матч в Ростові-на-Дону з ПСВ може бути єдиним шансом для росіян зачепитися бодай за якийсь результат у групі.

ПСВ мав непростий матч у першому турі з "Атлетіко". Голландцям так само, як і "Ростову", складно конкурувати за 1-2 місця з "Баварією" і "Атлетіко", проте вони є головними претендентами на продовження боротьби в Лізі Європи, зайнявши 3-є місце в групі D. Для того, щоб реалізувати цю можливість, їм необхідно перемагати "Ростов". Приємною новиною для українців є включення до заявки ПСВ нашого збірника Олександра Зінченка, який відновився і готовий допомогти команді проти "Ростова". У Саші є чималий досвід гри в чемпіонаті Росії, тож він, безперечно, поділиться ним із партнерами.

Орієнтовні склади команд

"Ростов": Джанаєв Терентьєв, Мевля, Навас, Гранат, Калачов Єрохін, Гацкан, Нобоа Азмун, Полоз.

ПСВ: Зут Бренет, Ізіма-Мірен, Морено, Віллемс Проппер, Хендрікс, Швааб, Гуардадо Нарсінгх, де Йонг.

"Атлетіко" – "Баварія"

28 вересня, 21:45. Мадрид, "Вісенте Кальдерон"

Арбітр: Шимон Марчиняк (Польща)

"Атлетіко" і "Баварія" вже зустрічалися в 2016-му році, коли змагалися за право виходу до фіналу Ліги чемпіонів сезону 2015/16. Мадридцям пощастило трохи більше і вони пройшли мюнхенців за допомогою голу, забитого на виїзді. З того часу команди зазнали змін, але загальна картина протистояння не зміниться – нас очікуватиме так само принциповий поєдинок. "Атлетіко" у першому турі здолав на виїзді ПСВ і буде сьогодні вирішувати з "Баварією" долю першого місця в групі до наступного туру.

"Баварія" з часу останньої зустрічі з "матрацниками" обзавелася новим головним тренером – команду очолив Карло Анчелотті. Італієць серйозно взявся за мюнхенський клуб і почав штампувати перемоги, як в чемпіонаті, так і в Лізі чемпіонів. "Баварія" розім'ялася у першому турі з "Ростовом" і з нетерпінням чекає суперника свого рівня, щоб перевірити свою міць в Європі. Німці не мають кадрових втрат перед поєдинком. Хіба що, незрозумілим є стан здоров'я Дугласа Кости, який мав пошкодження стегна і ризикує пропустити гру з "Атлетіко". Приємною новиною стало повернення до строю центрбека Хуммельса, участь якого в матчі була під питанням через фізичну готовність.

Орієнтовні склади команд

"Атлетіко": Облак Хуанфран, Савіч, Годін, Філіпе Луїс Коке, Габі, Сауль Грізманн, Гамейро, Карраско.

"Баварія": Нойер Рафінья, Хуммельс, Мартінес, Алаба Кімміх, Відаль, Алькантара Роббен, Левандовскі, Мюллер.

Не зіграють: Мойя, Хіменес, Фернандес, Тьягу, Черчі (всі – "Атлетіко").

Під питанням: Дуглас Коста ("Баварія").

"Барселона" без Мессі в Німеччині, "Селтік" спробує не осоромитись з "Ман Сіті". Ліга чемпіонів, група С. Анонс