УКР РУС

Зінченко: Зенден настільки мотивував мене словами про "Барселону"

24 березня 2017 Читать на русском

Півзахисник збірної України і ПСВ Олександр Зінченко розповів про прагнення закріпитись в "Манчестер Сіті" і грати за "Барселону".

"Я бачу дуже багато легенд у ПСВ. Розпитував про "Барселону" у Зендена. Людина підписала з ними контракт в 21 рік. При такій божевільній конкуренції, яка у нього була, він там провів 50 ігор. Грав і конкурував з такими футболістами, як Луїс Енріке, Пеп Гвардіола, Рівалдо, Фігу, Філіп Коку і багатьма іншими.

Він одного разу у мене запитав, чого я хочу в подальшому від футболу. Я спочатку не зрозумів це питання, перепитав у нього: "У сенсі?". Він запитав: "Де ти хочеш грати в майбутньому? Де мрієш грати?". Я зам'явся, невпевнено відповів: "Барселона". Він сказав: "Ну так говори впевненіше: я хочу грати в "Барселоні". Чому ні?". Він цими словами настільки мотивував мене... Він говорив в такому плані: чому він може, а ти не можеш? Я перепитав, в якому віці він був в "Барселоні". Коли він сказав, що в 21 рік, я гарненько задумався. Дійсно, при серйозному ставленні до справи, роботі, бажанні можна всього досягти.

Звичайно, наразі мета – "Манчестер Сіті". Це завжди була мрія дитинства. Я вважаю, "Манчестер Сіті" – теж одна з найкращих команд світу зараз. Це мій клуб, в якому я хочу грати і закріпитися", – сказав Зінченко.

Зінченко: Дубль ПСВ – не той рівень, який я хотів, але це потрібно пережити

, а також у Viber