УКР РУС

Зінченко відзначив підтримку в Англії під час війни росіян проти України

24 травня 2022 Читать на русском

Захисник Манчестер Сіті Олександр Зінченко розповів, як його підтримують партнери по команді та пересічні мешканці Англії.

"Чемпіонство АПЛ? Незабутні емоції, але я не можу довго радіти, тому що я живу з ситуацією, яка зараз в нашій країні. Такі моменти швидко пролітають. Так, ми виграли титул АПЛ, який дуже важливий для клубу та мене, але я не можу довго радіти, тому що завжди думаю про наших людей, про українців, про Україну. Всією душею та серцем переживаю за них. Зараз вже всі клубні справи позаду, треба перемикатися на збірну та робити свою справу.

Манчестер Сіті провів чемпіонський парад після тріумфу в АПЛ – прощання Фернандінью, радість Зінченка, сигара Гвардіоли

Вони говорили мені залишатися сильним, що я сильний. Підтримку, яку я відчуваю протягом трьох місяців, я ніколи не забуду. Я дуже вдячний їм за неї. Кожен англієць, і не тільки англійці, а багато людей з різних куточків світу, навіть школярі, підходять до мене в магазині та кажуть, що моляться за мою країну та її людей. Це дуже приємно", – зазначив Зінченко у програмі Сніданок з 1+1.

Зауважимо, для Олександра це четверте чемпіонство АПЛ і десятий титул загалом. У поточному розіграші чемпіонату він награв 15 матчів та відзначився 4 асистами, зокрема на Родрі у "золотій" грі проти Вілли.

Манчестер Сіті драматично став чемпіоном Англії, програючи 0:2 – Зінченко віддав асист і встановив особистий рекорд