УКР РУС

Зінченко близький до Наполі – нові подробиці

30 липня 2017 Читать на русском

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко може більше не зіграти за Манчестер Сіті через свій потенційний трансфер в Італію.

Бронзовий призер попереднього сезону Серії А Наполі сподівається переконати англійський клуб відпустити 20-річного українця в оренду з правом викупу за 10 млн євро.

Дії Зінченка у матчі Манчестер Сіті – Реал

Як інформує Corriere del Mezzogiorno, Зінченко дістався Манчестер Сіті за приблизно 4 млн євро. Головний тренер Наполі Мауріціо Саррі особисто зацікавлений у трансфері гравця, який має замінити на фланзі атаки Джаккеріні (переходить у Спарту), але сторони поки не можуть дійти згоди. Усе має вирішитись уже найближчим часом.

Відзначимо і те, що Зінченко просидів у запасі весь матч Міжнародного кубка чемпіонів проти Тоттенхема – один із небагатьох заявлених, хто не вийшов на поле.

Tuttosport повідомляє, що наставник Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола своєю чергою цікавиться двома гравцями неаполітанців – захисником Кулібалі і півзахисником Зелінскі.

В Італії відзначають той факт, що Зінченко здатен зіграти на обох флангах і центрі півзахисту, а також віддав 13 асистів у сезоні 2016/17 за ПСВ (4 за головну команду і 9 за молодіжку). Крім того, вік українця дозволяє Наполі заявити його за списком Б на сезон.