УКР РУС

Зінченко у матчі Арсенал – Манчестер Сіті: розізлив Мхітаряна, награв на медаль АПЛ

2 березня 2018 Читать на русском

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко на непоганому рівні відіграв відведений Гвардіолою час у зустрічі проти Арсенала. Фулбек Манчестер Сіті закрив свій фланг на замок.

Ман Сіті вдруге за тиждень розгромив Арсенал. Цього разу на заміну вийшов український хавбек, який перекваліфікувався в лівого оборонця.

Арсенал – Манчестер Сіті: Сане і Бернарду Сілва удвох знищили всю команду Венгера

Зінченко отримав гарний бал від Whoscored за проведені на полі 20 з лишком хвилин. Свої 6,6 українець заслужив, вигравши 2 повітряні поєдинки, по одному разу відібравши м'яч і пішовши у вдалий дриблінг. Олександра позбавили м'яча 1 раз, а точність його 28-и передач становила 89,3%.

Зінченко тричі роздратував екс-зірку донецького Шахтаря Генріха Мхітаряна. Спочатку він з легкістю обіграв суперника і заробив на собі фол, а згодом 2 рази ставав стіною на шляху вірменського півзахисника.

Портал Mcwatch оцінив старання 21-річного українця у 7 балів: "Він гарно увійшов у гру, замінивши Вокера, який накульгував. Добре себе показав як у відборі, так і грі на атаку".

Ще 2 цікаві моменти. Зінченко провів у сезоні 2017/18 в усіх турнірах уже 10 матчів за Манчестер Сіті, і всі виявились переможними. Українець також награв на медаль чемпіона Англії, яку вручають гравцям, що провели мінімум 5 матчів у сезоні АПЛ (раніше було 10).

Команда Гвардіоли на 16 очок випереджає Манчестер Юнайтед і, схоже, тільки диво завадить Олександру отримати свою першу і наскільки ж цінну золоту медаль.

Зінченко почав працювати з крутим дієтологом, який готує для зірок Манчестер Сіті