УКР РУС

Зінченко рветься в бій з "Атлетіко", "Баварія" готує "теплий прийом" для росіян. Ліга чемпіонів, група D. Анонс

13 вересня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчу 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, в рамках якого відбудуться матчі групи D: ПСВ – "Атлетіко" (Мадрид) і "Баварія" – "Ростов".

ПСВ – "Атлетіко" (Мадрид)

Новачок голландців Олександр Зінченко чекає на свій шанс в складі ПСВ

13 вересня, 21:45. Ейндховен, "Філіпс"

Арбітр: Мартін Аткінсон (Англія)

ПСВ і "Атлетіко" вже зустрічалися в 2016-му році, коли змагалися в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Варто сказати, що особливої видовищності глядачі від команд тоді так і не дочекалися, а доля чвертьфіналіста вирішилася лише в серії післяматчевих пенальті, де більше пощастило іспанцям. Сьогодні добре знайомі суперники з'ясовуватимуть стосунки на груповій стадії. Обидві команди надають перевагу контратакувальній грі, і не надто люблять брати гру в свої руки. Тому можна цілком очікувати повторення сценарію минулого розіграшу Ліги чемпіонів.

Фанати ПСВ влаштували безсонну ніч гравцям "Атлетіко" – з'явилось відео

ПСВ в поєдинку, швидше за все, вичікуватиме шанс для контрвипаду, та максимальні зусилля зосередить в обороні. Для українців матч буде цікавим ще й тому, що дебютувати в складі нідерландців може наш Олександр Зінченко, щоправда, очікувати на його вихід у стартовій 11-ці навряд чи варто. Проте Саша цілком може пожвавити гру, в разі необхідності, вийшовши на заміну. Це буде залежати від багатьох факторів, найважливішим з яких буде готовність українця до матчу такого рівня.

Як Зінченко готувався з ПСВ до матчу проти "Атлетіко" в Лізі чемпіонів

Орієнтовні склади команд

ПСВ: Зут – Віллемс, Морено, Ізіма-Мірен, Аріас – Гуардадо, Хендрікс, Проппер – Перейро, Люк де Йонг, Нарсінгх.

"Атлетіко": Облак – Хуанфран, Годін, Хіменес, Філіпе Луїс – Сауль, Габі, Тьягу, Коке – Грізманн, Гамейро.

Не зіграють: Локад – Черчі, Мойя, Врсалько.

"Баварія" – "Ростов"

Карло Анчелотті готовий стартувати з "Баварією" в Лізі чемпіонів

13 вересня, 21:45. Мюнхен, "Альянц Арена"

Арбітр: Ентоні Тейлор (Англія)

Карло Анчелотті прийняв "Баварію" після того, як Гвардіола відправився підкорювати Англію. Наставник у Мюнхені розпочав відмінно – перемога в Суперкубку над дортмундською "Борусією" і дві з двох можливих перемог в Бундеслізі. Варто окремо відзначити різницю забитих і пропущених м'ячів в цих поєдинках – 10:0. Саме так, "Баварія" ще не пропускала за керівництва Анчелотті в офіційних зустрічах. Ось в такому вражаючому стані німці підходять до домашнього поєдинку з російським "Ростовом", і будуть робити все, аби їх шанувальники не сумували на трибунах.

Боатенг и Роббен не помогут "Баварии" в матче против "Ростова"

"Ростов", дебютант Ліги чемпіонів, пройшов непростий шлях до групового раунду змагання. Для того, щоб сьогодні мати можливість вийти на поле в матчі з "Баварією", росіяни спочатку здолали "Андерлехт", а потім і "Аякс". Погодьтеся, цих суперників аж ніяк не можна назвати прохідними, особливо для "Ростова". Але, попри всі труднощі, команда Бердиєва все ж заслужила на честь бути в когорті кращих європейських команд. Щоправда, їх виступи можуть завершитися вже на груповому етапі. Жереб закинув "Ростов" в непросту групу з "Атлетіко", "Баварією" і ПСВ. Якщо з голландцями росіяни ще можуть позмагатися за 3-є місце, то шлях до перших двох сходинок буде щільно закритий європейськими важковаговиками. Сьогодні росіянам мало що світить в Мюнхені, а мінімальна поразка буде справжнім подарунком для них, з огляду на те, як "Баварія" часом знущається зі своїх суперників на "Альянц Арені".

УЄФА покарав "Ростов" за расизм на трибунах у Лізі чемпіонів

Орієнтовні склади команд

"Баварія": Нойєр Лам, Хуммельс, Мартінес, Алаба Алонсо, Тьягу Алькантара Відаль Коста, Левандовскі, Мюллер.

"Ростов": Джанаєв – Навас, Гуйє, Мевля Терентьєв, Єрохін, Гацкан, Нобоа, Калачов Полоз, Бухаров.

Не зіграють: Коман, Бадштубер, Боатенг, Роббен Кудряшов.

Розлючена "Барселона" чекає на "кельтів", Гвардіола згадує Бундеслігу. Ліга чемпіонів, група С. Анонс