УКР РУС

Зінченко помилився, залишившись у Манчестер Сіті, Україна мала б йому це нагадати, – британський журналіст

14 вересня 2018 Читать на русском

Хавбек Манчестер Сіті Олександр Зінченко не зможе прогресувати належним чином у команді Пепа Гвардіоли, вважає журналіст порталу TBR Football Метью Неш.

"Збірна України блискуче виступила у двох матчах Ліги націй. Вони обіграли Словаччину завдяки голу Андрія Ярмоленка, а раніше здолали Чехію, пропустивши першими. Гра проти чехів була особливою для Олександра Зінченка, який провів переможний м'яч на 90-й хвилині.

Зінченко показав, як потрібно забивати з-за воріт – відео дня

Обидва матчі Зінченко розпочинав на лаві запасних, що породжує сумніви, чи не помилився гравець, залишившись у Манчестер Сіті. Влітку Зінченко міг перебратись у Вулверхемптон. "Вовки" домовились щодо трансферу українця за 16 млн фунтів, але футболіст вирішив боротись за місце у першій команді "містян".

Рішення Зінченка виглядає помилкою. Він досі не грав за Манчестер Сіті у нинішньому сезоні, а збірна України мала б йому нагадати, що потрібно було зробити влітку.

Зінченко міг кожного тижня виходити на поле у футболці Вулверхемптона. Можливо, якби він мав регулярну практику, то більше б грав і у своїй національній збірній. Хто-зна...

Вулверхемптон вирішив рухатись далі та зробив хороший бізнес. Вони не будуть повертатись назад. Натомість, Зінченко зараз може відчувати, що зробив помилку, – вважає Метью Неш.

Зінченко – перший після Шевченка, або Збірна України встановлює досягнення, якого ще не знала